JOHN MASTERS...

Svi u kompaniji John Masters Organics vjeruju u savršenu prirodnu ljepotu. Naime, tek kada se osjećate i izgledate najbolje, vaša ljepota dolazi do izražaja i govori sama za sebe...

Iskorištavanjem snage organskih i prirodnih sastojaka John Masters Organics stvara vrhunske i vrlo napredne proizvode za njegu kose, kože i tijela koji su potpuno čisti, održivi i totalno cruelty-free. U našim proizvodima pronaći ćete vibru kojom se vodimo i u svakodnevnom životu. Naime, kao što pazimo što jedemo i kako se oblačimo, kako doprinosimo zajednici i, općenito, kako nastojimo živjeti zdravim i održivim životom – jednako tako pazimo na visoke standarde formulacija u našim proizvodima. 

1994., John Masters, vodeći frizer New York Citya zastupao je jednostavnu ali vrlo radikalnu ideju. Vjerovao je da priroda daje sve što je potrebno pa tako i ljepotu. Strast prema holističkom pristupu življenja dovela ga je do profesionalnog osvještenja. Kako na još bolji i kvalitetniji način pružati usluge svojim korisnicima?  

Sam je birao najbolje organske sastojke i počeo. Ispitivao je. Zapisivao. Stvarao. U tom zanosu samo su malobrojni u njegovu stanu na Manhattnu mogli isprobati što to John stvara. Ohrabren njihovim reakcijama uskoro otvara prvi pravi čisti salon u Sohou. Bio je to revolucionaran pristup jer su u njemu bila zabranjena sva kemijska sredstva, štetne boje pa čak i klasični lak za kosu!

Danas je iz Johnove vizije nastala istinski globalna marka proizvoda koja nastavlja ovu priču i postojeće formulacije čini još boljima. Desetljeća ekspertize, iskustva i inovacija evoluirale su, a prvi proizvodi ‘izmiješani’ u jednome stanu prerasli su u vrlo prepoznatljive linije sjajnih premium organskih proizvoda za njegu kose, kože i tijela…

Šampon za kosu od lavande i ružmarina, 236ml

S preko 70 trgovina u Japanu i SAD te dostupnosti proizvoda u 40 zemalja svijeta u čijem je društvu i Hvatska, mi u John Mastersu garantiramo da svakoga dana činimo sve kako bi naš posao inspirirao ljude diljem svijeta i ponukao ih da otkriju svoju ljepotu na posve prirodan način.