KOD JOHN10 ZA 10% OFF
KOD JOHN10 ZA 10% OFF

Njega vlasišta: Sve tajne Scalp Linije

Njega vlasišta

Njega vlasišta iznimno je bitna, velik broj naših kupaca u odabiru nekog od proizvoda fokusiran je na vlasi i vrhove, a stvar je ta da naše iskustvo govori da problem počinje na vlasištu. John Masters SCALP linija naš je najstručniji proizvod po tom pitanju. Evo  kako ćete koristeći je učiniti nabolje za vaše vlasište a samim time i kosu.

Naime, i vlasište ponekad pati od začepljenih pora, svrbeža, mrljica pa čak i akni. Kako bi vlasište pravilno tretirali i pružili prijeko potrebnu njegu koristite ove proizvode koji će snažno pročistiti, pružiti prijeko potrebnu hidrataciju, prokrvljenost i vratiti zdravlje.

Vented paddle Ionska četka s otvorima za masažu vlasišta

Vented Paddle Ionska četka s otvorima

Prije svakog pranja dobro je kosi i vlasištu pružiti masažu. Ova Vented Paddle četka specijalno je dizajnirana kako bi masirala vlasište i pomogla izbaciti/izvući ulje, sitne otpatke mrtvih stanica kože, toksine i ostale nečistoće. Ionske čekinje ove četke usmjeravaju negativno nabijene ione na kosu. Što se događa? Vlasi se lakše zatvaraju pa je kosa sjajnija i zdravija. Pojačava sjaj kose zaglađivanjem njezine kutikule.Nakon korištenja osjetit ćete kako se cijela glava osjeća nekako lakše a vlasište prozračnije. Tajna je u specijalnim vršcima koji masiraju a ne zapetljavaju kosu i tako je pripremaju za čišćenje. Ovu četku koristite svakodnevno prikladna je za sve tipove kose.

Scalp šampon za stimulaciju vlasišta od metvice i suručice

šampon SCALP metvica suručica

Ovaj šampon je za sve koji vole i/li često koriste: sprej/lak za kosu, ulje za kosu, pomadu te su često aktivni (teretane i slično). Naime, ovaj šampon dubinski čisti i trebalo bi ga koristiti barem jednom na tjedan kako bi se napravio kvalitetan detoks vlasišta. Šampon je nastao na bazi prirodnog ulja peperminta i ekstrakta livadnog cvijeta koji ciljano sprječava nastanak masnih nakupina i regulira proizvodnju sebuma. Prirodni pepermint sa uljima stimulira i osvježava vlasište dok livadni cvijet i ulje eukaliptusa djeluju kao prirodni astrigenti koji blamnasiraju razine sebuma i održavaju vlasište zdravim.

Regeneratori

Predlažemo da odaberete bilo koji od navedenih regeneratora obzirom na vaš tip kose.  U ponudi su:

  1. Intenzivni regenerator od lavande i avokada u dvije veličine od 236 i 473 ml.
  2. Regenerator za normalnu kosu citrus i gorka naranča u dvije veličine 236 i 473 ml.
  3. Regenerator za tanku kosu od ružmarina i metvice od 236 ml.

Scalp tretman za masažu vlasišta i volumen kose

Sjajna lagana formula koja kosi daje zdrav izgled, uvršćava je i pruža optimum uvjeta za razvoj kvalitetne, guste kose.

  • Irska mahovina umiruje vlasište, jača sjaj i učvršćuje vlasi
  • Korijen čička, pomaže ojačati kosu i potiče rast, pomaže i kod problema s iritacijom vlasišta, peruti i svrbeža vlasišta
  • Hidrolizirani pšenični protein, uvelike će povećati sposobnost kose da zadrži vlagu, dodati joj volumen i smanjiti poroznost kose, istovremeno poboljšavajući njezinu glatkoću i povećavajući sjaj
  • Hijaluronska kiselina, može zadržati 1000 puta veću težinu u vodi, pružajući vašem vlasištu hidraciju za gašenjem žeđi za kojom žudi

Scalp serum za stimulaciju rasta kose i njegu vlasišta

Prepun aktivnih sastojaka koji ‘otvaraju’ vlasište te dubinski stvaraju pretpostavke za zdrave vlasi. Ima antibakterijsko djelovanje te snažno detoksificira, čisti i njeguje vlasište.

Na kraju kompletnog procesa pročišćavanja vaše vlasište će biti osvježeno. Osjetno zdravijeg izgleda (ali i po samom osjećaju!), a kosa će izgledati zdravo, meko i lepršavo.
Nadalje ovaj serum je savršen da ga koristite i zasebno. Kada želite učiniti dobro za svoje vlasište slobodno posegnite za serumom prije, recimo, nanošenja šampona. Oživjet ćete vlasište i potaknuti protok krvi. Možete ga koristiti i kao noćni tretman. Tada će njegovati i prihranjivati dok vi spavate.
Na kraju, naš omiljeni način kako ga koristimo – uzmemo ga sa sobom u frizerski salon i zatražimo masažu vlasišta ovim serumom (ili kod kuće, svejedno je!).

Za prvu kupovinu

10% OFF

Uhvati poklon za prvu kupovinu, kod za popust šaljemo na mail.